Το Manhwa "Solo Leveling" για πρώτη φορά στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Anubis

Οι Εκδόσεις Anubis ανακοινώνουν την κυκλοφορία του επιτυχημένου manhwa "Solo Leveling" στην ελληνική γλώσσα, για πρώτη φορά. Το "Solo Leveling", με βαθμολογία 4,8 στα 5 στην Amazon, έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό παγκοσμίως και έχει μεταφερθεί με επιτυχία σε anime.

Σχετικά με το "Solo Leveling"

Ο κόσμος μας έχει αλλάξει – μυστηριώδεις πύλες ανοίγουν σε όλο τον πλανήτη και τέρατα ξεχύνονται από αυτές. Η ανθρωπότητα μοιάζει ανυπεράσπιστη απέναντι σε αυτή την απειλή, μέχρι που εμφανίζονται άνθρωποι που κατέχουν φανταστικές δυνάμεις και καταφέρνουν να αναχαιτίσουν τον κίνδυνο. Αυτοί είναι οι Κυνηγοί, η μοναδική γράμμη άμυνας απέναντι στον αφανισμό.

Το "Solo Leveling" αφηγείται την ιστορία του Jinwoo Sung, ενός Kυνηγού που έχει το παρατσούκλι του πιο αδύναμου όλων των εποχών. Όμως, σε μία αποστολή που θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν πανίσχυρο αντίπαλο, θα αποκτήσει κι αυτό που πάντα επιθυμούσε: τον τρόπο να γίνει πιο ισχυρός!

Η συναρπαστική πλοκή και οι εντυπωσιακές εικονογραφήσεις καθιστούν το "Solo Leveling" ένα εξαιρετικό urban fantasy manhwa.

Παγκόσμια Αποδοχή και Κριτικές

Το "Solo Leveling" έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από ποικίλες πλατφόρμες και ιστοσελίδες του εξωτερικού. Ενδεικτικά:

  • «Αν έχετε δει το anime, τότε θα σας αρέσει και το manhwa καθώς έχει ανεπαίσθητες αλλαγές σε σχέση με αυτό.» - Amazon
  • «Δε χορταίνω τον πρώτο τόμο, και οι επόμενοι είναι από τα ελάχιστα πράγματα για τα οποία ανυπομονώ στη ζωή μου.» - My Anime List
  • «Το Solo Leveling είναι ένα πρωτοποριακό urban fantasy manhwa και αναμφίβολα το καλύτερο από όλα. Η εικονογράφηση είναι απίστευτη και το σενάριο διαμορφωμένο ώστε να δημιουργεί υπέροχες στιγμές και τρελές μάχες.» - Anime Planet
  • «Το Solo Leveling Vol. 1 είναι μια υπενθύμιση του τρόπου με τον οποίο οικεία στοιχεία και θεματολογίες μπορούν να ενωθούν για να δημιουργήσουν κάτι επικό.» - Noisy Pixel

Ο πρώτος τόμος του "Solo Leveling" είναι ήδη διαθέσιμος στα βιβλιοπωλεία και online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των Εκδόσεων Anubis, www.anubis.gr, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και ο δεύτερος τόμος της σειράς.



ISBN: 978-618-5853-08-2   |   ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: ΕΒ-00-1955

ΣΕΛΙΔΕΣ: 168   |   ΣΧΗΜΑ: 14 x 20,5 εκ.   |   ΤΙΜΗ: 16,60 €






Το Manhwa "Solo Leveling" για πρώτη φορά στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Anubis Το Manhwa "Solo Leveling" για πρώτη φορά στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Anubis Reviewed by Dominica on Ιουνίου 12, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.