Κυκλοφόρησε το Ένοχο Παρελθόν από τις Εκδόσεις Anubis


Οι Εκδόσεις Anubis πρόσθεσαν έναν ακόμα τίτλο στη σειρά «Βιβλιοθήκη Κλασικών Bestsellers»: το «Ένοχο Παρελθόν» του Harlan Coben. Ένα βιβλίο που πρόσφατα μεταφέρθηκε στη μικρή οθόνη, με την ομότιτλη σειρά του Netflix που απέσπασε βαθμολογία 92% από τους κριτικούς!

O bestselling συγγραφέας και μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας, Harlan Coben, υπογράφει ένα ακόμα καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ, που εξερευνά πώς οι επιλογές του παρελθόντος επηρεάζουν το παρόν.

Στο «Ένοχο Παρελθόν», η Μέγκαν ζει μια φαινομενικά ιδανική ζωή με το σύζυγο και τα δύο παιδιά της σε ένα όμορφο σπίτι με κήπο, μακριά από το θορυβώδες χάος της πόλης. Ο Ρέι ξεκίνησε μια πολλά υποσχόμενη καριέρα ως ταλαντούχος φωτογράφος, που τώρα τη βλέπει να καταρρέει. Ο Μπρουμ είναι αστυνομικός και δεν μπορεί να ξεχάσει την υπόθεση ενός οικογενειάρχη που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το σπίτι του πριν από δεκαεπτά χρόνια.

Τρεις άνθρωποι παγιδευμένοι στη σκοτεινή πλευρά του αμερικανικού ονείρου κρύβουν μυστικά, τα οποία ούτε τα πιο κοντινά τους πρόσωπα δε θα μπορούσαν να φανταστούν. Σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι η αλήθεια δε μένει κρυμμένη για πάντα και θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες του παρελθόντος, που επιστρέφει για να τους στοιχειώσει...

Για το «Ένοχο Παρελθόν» έγραψαν:

«Ένα άριστο, αυτόνομο μυθιστόρημα. Ο Coben γράφει με έξυπνο χιούμορ και ειρωνεία.»
-Publishers Weekly

«Ένας άθλος του κόσμου των μυθιστορημάτων, με ορισμένες από τις πιο σοκαριστικές σκηνές δράσης της σύγχρονης λογοτεχνίας.»
-Booklist

«Ο Coben παρασύρει τον αναγνώστη από την πρώτη σελίδα.»
-Library Journal

«Ένα συναρπαστικό θρίλερ από έναν κορυφαίο συγγραφέα του είδους.»
- San Jose Mercury News


ISBN: 978-618-5853-33-4   |   ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: ΕΒ-00-1966

ΣΕΛΙΔΕΣ: 424   |   ΣΧΗΜΑ: 14 x 20,5 εκ.   |   ΤΙΜΗ: 14,80 €






Κυκλοφόρησε το Ένοχο Παρελθόν από τις Εκδόσεις Anubis Κυκλοφόρησε το Ένοχο Παρελθόν από τις Εκδόσεις Anubis Reviewed by Dominica on Σεπτεμβρίου 18, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.