«Ο Τελευταίος Μονόκερως» Νέα κυκλοφορία από τις Εκδόσεις Anubis!


Το κλασικό αριστούργημα της λογοτεχνίας του φανταστικού «Ο Τελευταίος Μονόκερως» από τον Peter S. Beagle   κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Anubis.

Ένα βιβλίο που μάγεψε μικρούς και μεγάλους από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, «Ο Τελευταίος Μονόκερως» του Peter S. Beagle, επιστρέφει με μια νέα, καθηλωτική έκδοση. Αυτή η μοναδική ιστορία φαντασίας, γραμμένη σε λυρική πρόζα και γεμάτη με ιδιαίτερο χιούμορ και φιλοσοφικούς στοχασμούς, αποτελεί ένα θησαυρό της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Μια μαγευτική θηλυκή μονόκερως ζει σε ένα δάσος που δεν αγγίζει ο θάνατος. Όταν οι φήμες ότι είναι η τελευταία του είδους της φτάνουν στ’ αυτιά της, ξεκινάει μια αναζήτηση για την αλήθεια, με τη βοήθεια ενός μάγου και μιας υφάντρας. Καθώς ταξιδεύει μέσα από παράξενους και επικίνδυνους τόπους, αντιμετωπίζει απόκοσμα πλάσματα, κατάρες και, τελικά, την ίδια τη μοίρα της.

Το έργο έγινε δεκτό με ενθουσιώδεις κριτικές. Το Time το χαρακτήρισε «διαχρονικό», ενώ το The Saturday Review εξήρε το συγγραφέα ως «έναν πραγματικό μάγο της πεζογραφίας». Ο Patrick Rothfuss, συγγραφέας του βιβλίου «Το Όνομα του Ανέμου», δήλωσε: «Ο Τελευταίος Μονόκερως είναι το καλύτερο βιβλίο που έχω διαβάσει ποτέ. Πρέπει να το διαβάσετε.»

«Ο Τελευταίος Μονόκερως» δεν είναι απλώς ένα παραμύθι. Είναι μια ιστορία που εξετάζει τη φύση της ανθρώπινης ψυχής, τη μαγεία που κρύβεται μέσα μας και την αναζήτηση νοήματος στον κόσμο. Ένα βιβλίο που παραμένει επίκαιρο και βαθιά συγκινητικό, συνδέοντας γενιές αναγνωστών με την ομορφιά και τη μαγεία της λογοτεχνίας.

 

Το βιβλίο «Ο Τελευταίος Μονόκερως» είναι πλέον διαθέσιμο σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία και τα online καταστήματα.


ISBN: 978-618-5853-39-6    |   ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: EB-00-1969 

ΣΕΛΙΔΕΣ: 304   |   ΣΧΗΜΑ: 14 x 20,5 εκ.   |   ΤΙΜΗ: 16,60 €





«Ο Τελευταίος Μονόκερως» Νέα κυκλοφορία από τις Εκδόσεις Anubis! «Ο Τελευταίος Μονόκερως» Νέα κυκλοφορία από τις Εκδόσεις Anubis! Reviewed by Dominica on Οκτωβρίου 18, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.