Μία νέα στήλη μόλις ''γεννήθηκε''!!!


(Προέλευση φωτογραφίας: Shutterstock.com)

Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

Μία νέα στήλη μόλις ''γεννήθηκε''!!!

Αγαπητοί/ες αναγνώστες-στριες / συγγραφείς / υπεύθυνοι εκδοτικών οίκων / συνεργάτες-ιδες, 

όπως επιθυμώ τη διαρκή μου εξέλιξη ως άνθρωπος, το ίδιο θέλω να γίνεται και με τα βιβλιοφιλικά μου blogs το Dominica Amat και το Βιβλιοβάμων (Vivliovamon). Και επειδή, εδώ, προτεραιότητα έχουν αυτά τα δύο, θα μου επιτρέψετε να σέβομαι, να ακούω τις παρατηρήσεις, καθώς και να αξιολογώ τις όποιες τάσεις/προτιμήσεις του αναγνωστικού κοινού, ούτως ώστε να γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα τα blogs μου για κάθε βιβλιόφιλο/η, συγγραφέα κλπ. Ναι, θέλω -όσο είναι αυτό δυνατό- να βοηθώ τους/τις συγγραφείς και να αναδεικνύεται όλο και περισσότερο η αξία και ομορφιά της λογοτεχνίας. Δεν έχω κρύψει ποτέ, άλλωστε, την ανάγκη/επιθυμία μου να βρίσκω νέες ιδέες για τα blogs. Και επειδή καιρό τώρα ψάχνω κάτι καινούργιο, το οποίο θα προσαρμοστεί στο ύφος των blogs, μπορεί να άργησα, μα σήμερα ήρθα με τη ''γέννηση'' μίας νέας στήλης που ελπίζω να σας αρέσει. Πάμε να σας πω κάποιες λεπτομέρειες γύρω απ'αυτήν.

Η νέα στήλη θα φέρει το γενικό τίτλο ''Προδημοσίευση''. Ναι, ξέρω ότι δεν είναι και το πιο πρωτότυπο, αλλά θα γίνεται με απώτερο σκοπό να μαθευτούν ακόμη περισσότερα βιβλία και συγγραφείς, τα οποία μπορεί να ''χάνονται'' μέσα στην τόσο μεγάλη πληθώρα των εκδόσεων.

Τόσο για το Dominica Amat όσο και για το Βιβλιοβάμων θα ισχύουν τα εξής:

- Ο/η οποιοσδήποτε συγγραφέας, ή, εκδοτικός οίκος θα μπορεί να επικοινωνεί μαζί μου και να αναρτώνται μαζί με την εικόνα του εξωφύλλου οι 2-3 πρώτες σελίδες μίας επερχόμενης νέας κυκλοφορίας βιβλίου. ΔΕΝ χρειάζεται να υπάρχει ήδη μία συνεργασία μεταξύ ημών. Απευθύνομαι και στους νυν και σε παλαιότερους συνεργάτες.

- Όποιος/α συγγραφέας, ή, εκδοτικός οίκος το επιθυμεί, θα μπορεί να συμβεί κάτι ανάλογο και με παλαιότερες κυκλοφορίες βιβλίων.

Και ένα υποσκέλος σχετικά με το Βιβλιοβάμων (Vivliovamon).

- Αναφορικά με τη στήλη ''Οι δημιουργοί συστήνονται'', θα ''μεγαλώσει'' κάπως, όπου εκεί, πέρα από τα κείμενα των συγγραφέων που μιλούν για το συνολικό έργο τους, ή, για την νέα κυκλοφορία του εκάστοτε βιβλίου τους, θα μπορούν να προβαίνουν σε δημοσίευση των 2-3 πρώτων σελίδων των νέων τους βιβλίων μαζί με την εικόνα του εξωφύλλου, όπως και δική τους. 

Σε κάθε περίπτωση να τονίσω ότι τα πνευματικά δικαιώματα των κειμένων ΔΕΝ θα ανήκουν προφανώς στα blogs, αλλά στους/στις υπογράφοντες/υπογράφουσες συγγραφείς και στους αντίστοιχους εκδοτικούς οίκους. 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για όποια απορία έχετε, ή, επιθυμία για συνεργασία.

Στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση, Κυριακή Γανίτη από τα blogs Dominica Amat & Vivliovamon






Μία νέα στήλη μόλις ''γεννήθηκε''!!! Μία νέα στήλη μόλις ''γεννήθηκε''!!! Reviewed by Dominica on Οκτωβρίου 19, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.