«The Sandman, Βιβλίο 3: Η Χώρα των Ονείρων» Νέα κυκλοφορία από τις Εκδόσεις Anubis!


Οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν το τρίτο μέρος της πολυβραβευμένης σειράς κόμιξ του Neil Gaiman, «The Sandman: Η Χώρα των Ονείρων». Η σειρά «The Sandman», η οποία έχει τιμηθεί με 26 βραβεία Eisner και έχει προταθεί για τα βραβεία Hugo και Bram Stoker, συνεχίζει να συναρπάζει το κοινό με το μοναδικό συνδυασμό λογοτεχνίας, μυθολογίας και φαντασίας.

Στο «The Sandman, Βιβλίο 3: Η Χώρα των Ονείρων», τέσσερις μοναδικές ιστορίες υφαίνουν ένα ψηφιδωτό από διαφορετικούς κόσμους και χαρακτήρες: «Καλλιόπη», «Το Όνειρο Χίλιων Γατών», «Προσωπείο» και «Το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» – η τελευταία αποτελεί τη μοναδική ιστορία κόμιξ που έχει κερδίσει το βραβείο World Fantasy για την Καλύτερη Νουβέλα.

Αυτή η τετράδα ιστοριών προσθέτει βάθος και νέα επίπεδα στον κόσμο του Sandman, δίνοντας στους αναγνώστες τη δυνατότητα να εξερευνήσουν περαιτέρω το αχανές σύμπαν που έχει δημιουργήσει ο Neil Gaiman.

Έγραψαν για το graphic novel:

«Το μεγαλύτερο έπος στην ιστορία των κόμιξ.»
– Los Angeles Times Magazine

«Δείχνει την εξέλιξη της αφηγηματικής τεχνικής του Gaiman και την προσπάθεια να ταιριάξουν οι σωστές ιστορίες με τους σωστούς καλλιτέχνες.»
– Fantasy Literature

Με εικονογράφηση από κορυφαίους καλλιτέχνες και θεματολογία που εμβαθύνει σε μοντέρνα και αρχαία μυθολογία, το «The Sandman» αποτελεί ένα λογοτεχνικό και εικαστικό αριστούργημα που συνεχίζει να γοητεύει τους αναγνώστες ανά τον κόσμο.

 

Το «The Sandman, Βιβλίο 3: Η Χώρα των Ονείρων» είναι διαθέσιμο στα βιβλιοπωλεία και τα online καταστήματα.

ISBN:  978-618-5853-53-2    |   ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: EB-00-1975 

ΣΕΛΙΔΕΣ: 120    |   ΣΧΗΜΑ: 17 x 26 εκ.   |   ΤΙΜΗ: 16,60 €





«The Sandman, Βιβλίο 3: Η Χώρα των Ονείρων» Νέα κυκλοφορία από τις Εκδόσεις Anubis! «The Sandman, Βιβλίο 3: Η Χώρα των Ονείρων» Νέα κυκλοφορία από τις Εκδόσεις Anubis! Reviewed by Dominica on Οκτωβρίου 22, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.