Καθώς έπεφτε η νύχτα


Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

''Καθώς έπεφτε η νύχτα'' από την συγγραφέα κυρία Έλενα Αντωνίου. 

Μία εξαιρετική πρόταση για τις λάτρεις των ερωτικών ιστοριών είναι καί το βιβλίο της κυρίας Έλενας Αντωνίου με τίτλο "Καθώς έπεφτε η νύχτα". Ίντριγκα,δημοσιογραφία,πολιτική καί ερωτικά σκάνδαλα αποτελούν τη δομή της ιστορίας μαζί με έναν μεγάλο έρωτα ανάμεσα στον Ρώσο πολιτικό καί την φοβερή δημοσιογράφο που θα περάσει από πολλά εμπόδια. Ένα βιβλίο καλογραμμένο με ωραία γρήγορη ροή καί καθόλου κουραστικό! Ένα βιβλίο που θα σας κρατήσει από την αρχή ως το τέλος. Εγώ το "ρούφηξα" με μία ανάσα. Όσοι καί όσες είσαστε αναγνώστες των εκδόσεων silk θα δείτε ένα νέο αέρα αλλαγής καί ανανέωσης που ήρθε πλέον στις εκδόσεις καί αξίζει να μείνει!!! Εγώ θα ψάξω να διαβάσω καί το πρώτο της βιβλίο. Για μένα αξίζει να του δώσετε μία ευκαιρία καί να το διαβάσετε. Διαφέρει αισθητά από άλλα ερωτικά βιβλία των εκδόσεων καί των άρλεκιν που μπορεί να έχετε διαβάσει μέχρι τώρα. Καλοτάξιδο εύχομαι στην συγγραφέα του!!! 


Σύνοψη του βιβλίου "Καθώς έπεφτε η νύχτα"


Στη δίνη της εξουσίας και του έρωτα…

φιλόδοξη δημοσιογράφος Βαλέρια Γρηγορίου έχει αρκετούς εχθρούς, λίγους φίλους και ένα σκανδαλώδες παρελθόνπου την καταδιώκει. Αποφασισμένη να κάνει το ρεπορτάζ της καριέρας της, που θα απογειώσει τη φήμη της και θα την καταξιώσει στον επαγγελματικό στίβο, ταξιδεύει στην Αγία Πετρούπολη. Στόχος, να ξεσκεπάσει το σκάνδαλο διαφθοράς και μαύρου χρήματος στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ο υπουργός Ενέργειας και Εμπορίου της Ρωσίας Αλεξέι Νικολάεφ.

Η Βαλέρια είναι αποφασισμένη να μεταχειριστεί κάθε τρόπο για να φθάσει στην αλήθεια, ακόμη και τη θηλυκότητά της, παραβαίνοντας την επαγγελματική και ηθική της δεοντολογία. Αλλά αυτό που δεν υπολογίζει είναι η απόλυτη γοητεία του Ρώσου πολιτικού και η πραγματικότητα που κρύβεται πίσω από το σκληρό και βλοσυρό του ύφος.

Στο δρόμο για την αποκάλυψη της αλήθειας οι δυο τους θα χαθούν σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι μυστικών, διπλωματίας, συμφερόντων και πάθους που θα θέσει σε κίνδυνο τόσο τις ζωές τους όσο και έναν μεγάλο έρωτα

ΕΚΔΟΣΕΙΣ:Silk
Καθώς έπεφτε η νύχτα Καθώς έπεφτε η νύχτα Reviewed by Dominica on Νοεμβρίου 12, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.