Εξομολογήσεις γυναικών για τον έρωτα καί το σεξ


Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

Βιβλιοπρόταση αποκλειστικά για γυναίκες το βιβλίο "Εξομολογήσεις γυναικών για τον έρωτα καί το σεξ" που βασίζεται στην πολύκροτη έρευνα του περιοδικού <<F>> Magazine. 

                                                            ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Πολλά γράφτηκαν για τη γυναικεία σεξουαλικότητα. Πολλές έρευνες και ερμηνείες από πολλούς ειδικούς (κυρίως άντρες). Τώρα, οι γυναίκες, με τα αποκαλυπτικά γράμματά τους, κλείνουν την πόρτα στην περίοδο των ερμηνειών από άλλους και ανοίγουν τη δική τους πόρτα -αυτήν που ήταν για αιώνες κλειστή από την αντρική "υπεροχή".
Ένας ολόκληρος άγνωστος κόσμος, γεμάτος από τα πιο ευφάνταστα και δημιουργικά σεξουαλικά όνειρα, με μιαν απρόσμενη δυναμική -τη γυναικεία δυναμική- έρχεται να κατακτήσει το ιστορικό δικαίωμα του να έχει τον δικό του λόγο, να εκφράσει και να πραγματοποιήσει τις δικές του πολύπλευρες επιθυμίες, γύρω από το σεξ, τον έρωτα και τις σχέσεις των δύο φύλων. "Η αποκάλυψη αυτή τρομάζει", είπαν μερικοί -και είχαν δίκιο.
Και τώρα τι γίνεται; Πώς θα αντιδράσει η πατριαρχική κοινωνία; Θα σπεύσει να "θεραπεύσει" μήπως αυτές τις γυναίκες με τις "παράνομες" επιθυμίες; Θα προσπαθήσει μήπως να τις "σώσει";
Κατά τα φαινόμενα, δύο λύσεις έχει μπροστά του ο κόσμος των αντρών:
-Ή να καταστρέψει, να εξαφανίσει αμέσως αυτό το βιβλίο-αποκάλυψη, διατηρώντας τα "προνόμιά" του για όσον καιρό ακόμα μπορεί.
-Ή να το κάνει ευαγγέλιο στη νέα -την ισότιμη ερωτική του συμπεριφορά.
Ένα βιβλίο με ιστορικές αξιώσεις, όπως λέει στον πρόλογό της η Μαρί Καρντινάλ.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Θυμάρι.

Εξομολογήσεις γυναικών για τον έρωτα καί το σεξ Εξομολογήσεις γυναικών για τον έρωτα καί το σεξ Reviewed by Dominica on Νοεμβρίου 12, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.