ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ από τους κόσμους των FORGOTTEN REALMS και του DRAGONLANCE - Εκδόσεις Anubis

logo.png


Αγαπητοί/ές καλησπέρα σας,


Οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν πέντε νέες κυκλοφορίες από τους κόσμους των Forgotten Realms και του Dragonlance:

  • Το δεύτερο βιβλίο της σειράς νεανικής λογοτεχνίας «Dungeon Academy» από τον κόσμο του Dungeons & Dragons, με τίτλο «Η Ακαδημία της Περιπέτειας: Το Τουρνουά του Τρόμου». Ένα βιβλίο γεμάτο χιούμορ, δράση και μαγική εικονογράφηση από την best selling συγγραφέα Madeleine Roux και τον αναγνωρισμένο εικονογράφο Tim Probert, σε μετάφραση Εβίτα Λύκου.
  • Σε επανέκδοση τα δύο πρώτα βιβλία της fantasy πενταλογίας του R.A. Salvatore «The Cleric Quintet» με τίτλο «Κατακόμβες» και «Το Δάσος των Σκιών», σε μετάφραση Σωτήρη Αγάπιου. Η νέα καθηλωτική fantasy σειρά του συγγραφέα αποτελεί prequel σειρά του βιβλίου «Ο Βασιλιάς των Φαντασμάτων», φινάλε της τριλογίας «Transitions» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις μας.
  • Σε επανέκδοση τα βιβλία της σειράς «Dragonlance: The Raistlin Chronicles» από τους Margaret Weis και Don Perrin, με τίτλο «Στο Αμόνι της Μαγείας» και «Στη Δίνη του Πολέμου», σε μετάφραση Ιωάννας Ζαπάντη και Γιάννη Κωστάκη αντίστοιχα.

«Η Ακαδημία της Περιπέτειας: Το Τουρνουά του Τρόμου»



Το δεύτερο βιβλίο της σειράς νεανικής λογοτεχνίας «Dungeon Academy»

από τον κόσμο του Dungeons & Dragons, από την best selling συγγραφέα Madeleine Roux και τον αναγνωρισμένο εικονογράφο Tim Probert.


Μια ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ περιπέτεια βρίσκεται προ των πυλών της Ακαδημίας!


Οι αήττητοι Δράκοι των Βαθιών Νερών καταφτάνουν για το Τουρνουά του Τρόμου, που διεξάγεται κάθε πενήντα χρόνια, και η ομάδα των Φλουμφ της Ακαδημίας καλείται να τους αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Γκόρμπολ. Θα καταφέρουν άραγε τα τέρατα το ακατόρθωτο;


Η ηρωίδα μας, η Ζέλι Στόρμκλας -ένα κορίτσι μεταμφιεσμένο σε μινώταυρο στον απαγορευμένο κόσμο των τεράτων- είναι συνηθισμένη σε απίθανες καταστάσεις, το ίδιο και οι φίλοι της, η Λέσχη Κινδύνου. Μαζί άλλωστε πολέμησαν πρόσφατα και νίκησαν τον νεκρομάντη Άρχοντα Κάριον και τον στρατό του από Απέθαντους! Ο Νεκρομάντης όμως συνεχίζει να καταστρώνει τα μοχθηρά σχέδιά του… Οι εφιάλτες της Ζέλι -όπου μια σκοτεινή οντότητα εξαφανίζει τον κόσμο της- ίσως να μην είναι απλώς ένα κακό όνειρο.


Κάτι σκοτεινό παραμονεύει στους διαδρόμους της σχολής και μόνο η Ζέλι φαίνεται να το αντιλαμβάνεται. Και το μυστικό που αποκαλύπτει, βαθιά κρυμμένο στα μπουντρούμια της Ακαδημίας, θα θέσει σε κίνδυνο το σχολείο της, το τουρνουά, τα πάντα στα Λησμονημένα Βασίλεια.


Ετοιμαστείτε για χιούμορ, μαγεία και δράση καθώς οι μαθητές της Ακαδημίας της Περιπέτειας μαθαίνουν να αποδέχονται τον εαυτό τους και τη διαφορετικότητα, και ανακαλύπτουν μυστικά που κρύβονται βαθιά μέσα τους αλλά και στο σχολείο τους!


To μυθιστόρημα φαντασίας της Madeleine Roux «Η Ακαδημία της Περιπέτειας: Το Τουρνουά του Τρόμου» είναι το δεύτερο βιβλίο της σειράς νεανικής λογοτεχνίας «Dungeon Academy» από τον κόσμο του Dungeons & Dragons. Από τις Εκδόσεις Anubis κυκλοφορεί το πρώτο βιβλίο της σειράς με τίτλο «Dungeon Academy: Απαγορεύονται οι Άνθρωποι!».


«Κατακόμβες»



To πρώτο βιβλίο της κλασικής πενταλογίας των Forgotten Realms, «The Cleric Quintet»


Ένας νεαρός κληρικός ενός ξεχασμένου θεού έχει έρθει στην Ακαδημαϊκή Βιβλιοθήκη, ψηλά στα βουνά Χιονονιφάδες, για να μελετήσει. Αν και επιδιώκει την ηρεμία, μια αρχαία κατάρα στοιχειώνει τις αίθουσες της βιβλιοθήκης και απειλεί να καταβροχθίσει την ίδια την ψυχή του νεαρού μαθητευόμενου!


To «The Cleric Quintet», η κλασική σειρά του R.A. Salvatore, δημιουργού των μπεστ σέλερ του «The Legend Of Drizzt», εμβαθύνει σε ένα πλούσιο καστ χαρακτήρων. Πολλούς από τους ήρωες τους έχουμε ήδη γνωρίσει από τα μυθιστορήματα του Ντριτζτ – και θα τους συναντήσουμε ξανά στο «Ο Βασιλιάς των Φαντασμάτων», το τελευταίο βιβλίο της τριλογίας «Transitions».


«Το Δάσος των Σκιών»



To δεύτερο βιβλίο της κλασικής πενταλογίας των Forgotten Realms, «The Cleric Quintet»


Όταν ένας στρατός τεράτων προελαύνει στο δάσος των ξωτικών, τα σχέδια της Τριάδας του Κάστρου για κυριαρχία αποκαλύπτονται. Κάτω από τον καταπράσινο θόλο του αρχαίου δάσους, ο Κάντερλι θα αντιμετωπίσει την πιο κρίσιμη δοκιμασία της πίστης και του θάρρους του.


To «The Cleric Quintet», η κλασική σειρά του R.A. Salvatore, δημιουργού των μπεστ σέλερ του «The Legend Of Drizzt», εμβαθύνει σε ένα πλούσιο καστ χαρακτήρων. Πολλούς από τους ήρωες τους έχουμε ήδη γνωρίσει από τα μυθιστορήματα του Ντριτζτ – και θα τους συναντήσουμε ξανά στο «Ο Βασιλιάς των Φαντασμάτων», το τελευταίο βιβλίο της τριλογίας «Transitions».


«Στο Αμόνι της Μαγείας»



Το πρώτο βιβλίο της σειράς «Dragonlance: The Raistlin Chronicles»


Ο Ρέστλιν Μαζέρ είναι έξι χρονών όταν γνωρίζεται με τον αρχιμάγο που θα τον μυήσει στη μαγεία. Το χαρισματικό αλλά βασανισμένο αγόρι αφιερώνεται στις σπουδές του, θεωρώντας την προοπτική να γίνει μάγος ως τη σωτηρία του. Οι μάγοι του Πύργου της Υψηλής Μαγείας παρακολουθούν στενά την πρόοδο του Ρέστλιν και εποπτεύουν κάθε του κίνηση, καθώς διακρίνουν μια σκιά να απειλεί το αγόρι  μια σκιά το ίδιο επικίνδυνη με τα σύννεφα που αρχίζουν να μαζεύονται πάνω από ολόκληρο το Άνσαλον.


Οπλισμένος με ατέλειωτη υπομονή, ο Ρέστλιν πλησιάζει τελικά το στόχο του. Πρώτα όμως πρέπει να περάσει τη φοβερή Δοκιμασία στον Πύργο της Υψηλής Μαγείας, που θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα – αν καταφέρει να επιζήσει.


Το πολυαναμενόμενο prequel της διάσημης τριλογίας «Dragonlance Chronicles»!


«Στη Δίνη του Πολέμου»



Το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Dragonlance: The Raistlin Chronicles»


Ενώ η πόλη της Χαμένης Ελπίδας πολιορκείται ανελέητα, ο νεαρός μάγος Ρέστλιν καλείται να προδώσει τα ιδανικά του προκειμένου να σωθεί ο ίδιος και ο αδελφός του. Κι ενώ ο Ρέστλιν και ο Κάραμον εκπαιδεύονται ως μισθοφόροι, κάπου μακριά άλλη μια ψυχή ατσαλώνεται στη δίνη του πολέμου.


Είναι η Κιτιάρα, η ετεροθαλής αδελφή των διδύμων, που θα επιλέξει διαφορετικό μονοπάτι και θα ριχτεί στο κυνήγι της δύναμης με σκοπό να γίνει κάποτε αρχόντισσα των δράκων.


Η συναρπαστική κατάληξη της σειράς «The Raistlin Chronicles»!


ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ από τους κόσμους των FORGOTTEN REALMS και του DRAGONLANCE - Εκδόσεις Anubis ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ από τους κόσμους των FORGOTTEN REALMS και του DRAGONLANCE - Εκδόσεις Anubis Reviewed by Dominica on Οκτωβρίου 13, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.