🏖️📕Τα πολυαναμενόμενα βιβλία του Ιουλίου - Εκδόσεις Κλειδάριθμος


Αγαπητές συνεργάτιδες,
Αγαπητοί συνεργάτες,

Ιούλιος, διάβασμα και θάλασσα πάνε πάντοτε μαζί. Το νέο μας εκδοτικό περιλαμβάνει 7 βιβλία που θα σας συνοδεύσουν το φετινό καλοκαίρι, διαθέσιμα από την Τετάρτη 3 Ιουλίου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικότερα τους τίτλους:
 
Μυστικά δική σου
Tessa Bailey


Μια νέα ροµαντική ιστορία, από την Τέσα Μπέιλι, #1 µπεστ σέλερ συγγραφέα των New York Times και αγαπηµένη του TikTok.

 
Η Χάλι Γουέλς ερωτεύτηκε τον Τζούλιαν Βος στα δεκατέσσερά της, όταν παραλίγο να φιληθούν στους αµπελώνες του οικογενειακού του οινοποιείου. Όμως η σπίθα δεν έγινε φωτιά.
Τώρα ο Τζούλιαν έχει επιστρέψει στη µικρή τους πόλη. Όταν η Χάλι αναλαµβάνει να αναδιαµορφώσει τους κήπους στο κτήµα Βος, αναρωτιέται αν θα κερδίσει επιτέλους εκείνο το φιλί.

Μετάφραση: Κέλλη Κρητικού

 

 
Όλα είναι όμορφα
Eleanor Ray

 
Ένα εξαιρετικά γραμμένο, αισιόδοξο μυθιστόρημα που μας δείχνει πως, όσο αποκαρδιωτικά κι αν μας φαίνονται τα πράγματα, μπορούμε να βρούμε την ομορφιά στα πιο απροσδόκητα μέρη.

Για όλους τους αναγνώστες που αγάπησαν το βιβλίο Η Έλενορ Όλιφαντ είναι απολύτως καλά.

Όταν ο κόσμος της Έιμι Άστον κατέρρευσε, εκείνη άρχισε να συλλέγει διάφορα αντικείμενα.

Μετάφραση: Κώστια Κοντολέων

 
Κούτζο
Stephen King

 
Ένα από τα καλύτερα βιβλία τρόμου του μετρ του είδους Stephen King, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1981 και μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο το 1983 σε σκηνοθεσία του Lewis Teague, επανακυκλοφορεί στα Ελληνικά!

Ο Κούτζο ήταν ένας μεγάλος φιλικός σκύλος, αξιαγάπητος και πιστός στην τριάδα (τον ΑΝΤΡΑ, τη ΓΥΝΑΙΚΑ και το ΑΓΟΡΙ). Πάντα έκανε ό,τι μπορούσε για να μην τον χαρακτηρίσουν ως ΚΑΚΟ ΣΚΥΛΙ. Όλα όμως τελειώνουν την ημέρα που αυτός ο σκύλος Αγίου Βερνάρδου, ο οποίος ζυγίζει σχεδόν εκατό κιλά, κάνει το λάθος να κυνηγήσει έναν λαγό και να τον ακολουθήσει σε ένα κρυφό υπόγειο σπήλαιο, θέτοντας σε κίνηση μια τραγική αλληλουχία γεγονότων.

Μετάφραση: Γωγώ Αρβανίτη
 
Κόκκινος Προδότης
Owen Matthews

 
Ο Όουεν Μάθιους, δημοσιογράφος και πολεμικός ανταποκριτής σε μερικούς από τους σημαντικότερους πολέμους των τελευταίων χρόνων, σε αυτό το νέο, εκπληκτικό, κατασκοπικό θρίλερ, συνυφαίνει τα ιστορικά γεγονότα με τη μυθοπλασία, ζωντανεύοντας μία από τις πιο τρομακτικές αντιπαραθέσεις της σύγχρονης εποχής.

Μόσχα, 1962. Ο αξιωματικός της KGB, Αλεξάντερ Βάζιν, έχει λάβει εντολή να ανακαλύψει έναν  κατάσκοπο των Αμερικανών, ο οποίος φημολογείται ότι ανήκει στα ανώτατα κλιμάκια της σοβιετικής εξουσίας.
 
Μετάφραση: Όλγα Γκαρτζονίκα

 
Φονικά Αινίγματα
G.T. Karber


Το παγκόσμιο φαινόμενο 
Murdle τώρα και στα Ελληνικά.

Στοιχεία, κώδικες, μυστήριο Φονικά Αινίγματα!
  • Βιβλίο της χρονιάς στα British Book Awards 2024
  • # 1 μπεστ σέλερ των Sunday Times
Ποιος διέπραξε το φρικτό έγκλημα;
Τι φονικό όπλο χρησιμοποίησε;
Πού έγινε η απαίσια πράξη;

Γεμάτο εικόνες, κώδικες, χάρτες, χιούμορ και ίντριγκες, τα Φονικά αινίγματα είναι σίγουρο πως θα ξυπνήσουν τον ντετέκτιβ μέσα σας!
Ακολουθήστε τον Ντετέκτιβ Λότζικο και εξιχνιάστε μαζί απεχθείς δολοφονίες.
 
Μετάφραση: Γιώργος Αγγελίδης

 
Δεσμοί - Ατζέντα 2025
Paulo Coelho


Μοιραστείτε τη νέα χρονιά με επιλεγμένα αποφθέγματα ενός από τους πιο επιτυχημένους σύγχρονους συγγραφείς, του Πάουλο Κοέλιο.

Ο Κοέλιο, τον οποίο εκατομμύρια άνθρωποι θεωρούν αλχημιστή των λέξεων, είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς συγγραφείς του αιώνα μας. 
 
Μετάφραση & Eπιμέλεια: Ηλιάνα Αγγελή

To μεγάλο βιβλίο των λουλουδιών με αυτοκόλλητα
Yuval Zommer


Σε αυτό το βιβλίο της βραβευμένης σειράς Το Μεγάλο Βιβλίο του αγαπημένου δημιουργού Yuval Zommer υπάρχουν περισσότερα αυτοκόλλητα από τα αγκάθια που έχει ένας κάκτος.

 

Μετάφραση: Ηλιάνα Αγγελή
 

🏖️📕Τα πολυαναμενόμενα βιβλία του Ιουλίου - Εκδόσεις Κλειδάριθμος 🏖️📕Τα πολυαναμενόμενα βιβλία του Ιουλίου - Εκδόσεις Κλειδάριθμος Reviewed by Dominica on Ιουνίου 28, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.