Δελτίο Τύπου-"Το Κορίτσι Της Σελήνης"-Μαργαρίτα Δρόσου-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Το Κορίτσι Της Σελήνης" της συγγραφέως μας Μαργαρίτας Δρόσου!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Φτάνοντας έξω από το σπίτι μου. Ο ήλιος πίσω μου με κυνηγάει εκδικητικά! Νιώθω τις αχτίδες του να μου τρυπάνε τη σάρκα… Προσπαθώ να ανέβω τα σκαλιά του σπιτιού μου τρία τρία και ξαφνικά πέφτω! Το φουλάρι γλιστράει από το σώμα μου και πέφτει και εκείνο, ενώ απλώνω το χέρι μου να το πιάσω, ο αέρας το παρασέρνει μακριά… Κοκαλώνω για λίγο! Και ενώ η λάμψη του ήλιου χαϊδεύει το πρόσωπό μου όλα μαυρίζουν! Όχι, Θεέ μου! Όχι τώρα, όχι έτσι… Σέρνοντας χέρια και πόδια, καθώς είμαι πεσμένη ακόμα, φτάνω επιτέλους την πόρτα ουρλιάζοντας και την ανοίγω…

Σέρνομαι, καίγομαι, πεθαίνω…

Κλείνω την πόρτα, αφήνω πίσω μου το φως του ήλιου και επιστρέφω στο σκοτάδι μου… Είμαι εγώ, εκείνη που βγαίνει μόνο νύχτα. Είμαι εγώ, εκείνη που χορεύει στο φως της σελήνης… Και δε με λένε άδικα…

Το κορίτσι της σελήνης…

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Μαργαρίτα Δρόσου ζει και κατάγεται από το Εμπορείο της Σαντορίνης, αν και έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Έχει τελειώσει επαγγελματικό λύκειο με την ειδικότητα κομμωτικής τέχνης όπου και ασχολήθηκε μόνο για λίγα χρόνια. Από το 2018 έως και σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στην εταιρεία του Κ. Σκλαβενίτη.

Αγαπά τη θάλασσα, τα ταξίδια, τη μουσική, τις ταινίες και από μικρή της άρεσε πολύ να γράφει και να διαβάζει.

Η αγάπη της για τον χορό ήταν ο κυριότερος λόγος που γεννήθηκε το “Το Κορίτσι Της Σελήνης”. Θεωρεί ότι μέσα από τον χορό η ψυχή βρίσκει έναν λόγο να εκφράζει και να χαράζει στη γη όσα νιώθει και αισθάνεται.

Μέσα από το πρώτο βιβλίο της, θέλει να περάσει στους αναγνώστες της, μικρούς και μεγάλους, αυτό που βαθιά πιστεύει. Ότι “Τα Όνειρα Δεν Έχουν Ηλικία!”

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 254

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-210-191-9

Τιμή: 14,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2024

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Το Κορίτσι Της Σελήνης" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/to-koritsi-tis-selinis/

Έχετε τη δυνατότητα να το παραγγείλετε, καλώντας μας στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά).

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!





Δελτίο Τύπου-"Το Κορίτσι Της Σελήνης"-Μαργαρίτα Δρόσου-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Το Κορίτσι Της Σελήνης"-Μαργαρίτα Δρόσου-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Ιουνίου 20, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.