Κυκλοφόρησε ο 2ος τόμος του Solo Leveling από τις Εκδόσεις Anubis


Οι Εκδόσεις Anubis κυκλοφόρησαν τον 2ο τόμο του «Solo Leveling», του κορυφαίου manhwa που ενέπνευσε το ομότιτλο anime-φαινόμενο!

 

Το «Solo Leveling» ξεκίνησε ως web novel στην Κορέα το 2016 και πολύ σύντομα, το 2018, μεταφέρθηκε με τεράστια επιτυχία στον χώρο των webtoons, έχοντας ήδη ολοκληρώσει δύο σεζόν. Αρκεί μόνο να αναφερθεί πως το webtoon έχει σημειώσει πάνω από 14 δισεκατομμύρια views σε όλο τον κόσμο και κρατά τη δεύτερη θέση στη σχετική λίστα μέχρι σήμερα. Φέτος προβλήθηκε και η ομότιτλη σειρά anime που ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν, ενώ έχει ήδη προγραμματιστεί το webtoon sequel «Solo Leveling: Ragnarok», μια live action ταινία, και το video game «Solo Leveling: Arise».

 

Η έντυπη σειρά manhwa που κυκλοφορούν οι Εκδόσεις Anubis έχουν 4,8/5 βαθμολογία στο Amazon, ενώ όλα τα εξειδικευμένα websites της manga / anime κουλτούρας έχουν δημοσιεύσει για αυτή διθυραμβικές κριτικές.

 

Το Solo Leveling διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου οι κυνηγοί – πολεμιστές με υπερφυσικές δυνάμεις – παλεύουν με θανάσιμα τέρατα για να προστατεύσουν την ανθρωπότητα από τον αφανισμό. Ένας διαβόητα αδύναμος κυνηγός, ο Τζινού Σανγκ, παλεύει χωρίς τέλος για την επιβίωσή του. Σύντομα ανακαλύπτει ότι έχει την ικανότητα να «κερδίζει level» μετά από τις μάχες του και ξεκινά ένα ταξίδι για να ανακαλύψει την αληθινή πηγή των δυνάμεών του, πολεμώντας στην πορεία όλο και πιο δύσκολους αντιπάλους.



ISBN: 978-618-5853-09-9   |   ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: ΕΒ-00-1956

ΣΕΛΙΔΕΣ: 152   |   ΣΧΗΜΑ: 14 x 20,5 εκ.   |   ΤΙΜΗ: 15,90 €







Κυκλοφόρησε ο 2ος τόμος του Solo Leveling από τις Εκδόσεις Anubis Κυκλοφόρησε ο 2ος τόμος του Solo Leveling από τις Εκδόσεις Anubis Reviewed by Dominica on Ιουλίου 02, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.