Μεγάλο Βιβλίο Σταυρολέξων και Μεγάλο Βιβλίο Κρυπρολέξων από τις Εκδόσεις Anubis


Οι Εκδόσεις Anubis κυκλοφόρησαν δύο σημαντικά βιβλία για την ψυχαγωγία και την εξάσκηση του νου, που ταιριάζουν απόλυτα με την καλοκαιρινή περίοδο – το «Μεγάλο Βιβλίο των Σταυρολέξων» και το «Μεγάλο Βιβλίο των Κρυπτολέξων».

Το «Μεγάλο Βιβλίο των Σταυρολέξων» παρουσιάζει μια πλούσια συλλογή σταυρολέξων με πρωτότυπες λέξεις, έξυπνους ορισμούς και πολυποίκιλη θεματολογία, εμπνευσμένη από την ιστορία, τη μυθολογία, τη γεωγραφία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Οι εμπλουτισμένοι ορισμοί και οι ενημερωμένες πληροφορίες δίνουν στους αναγνώστες το έναυσμα για να αυξήσουν τις γνώσεις τους σε κάθε τομέα, βάζοντας ένα λιθαράκι στο γνωστικό τους οικοδόμημα. Με μεγάλο μέγεθος και ευανάγνωστα γράμματα, η έκδοση αυτή σχεδιάστηκε για να ψυχαγωγήσει και να βοηθήσει τους λύτες να εξασκήσουν τον νου και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους.

Από την άλλη, το «Μεγάλο Βιβλίο των Κρυπτολέξων» περιέχει μια πλούσια συλλογή από 265 Κρυπτόλεξα, με ποικίλη και ενδιαφέρουσα θεματολογία, εμπνευσμένη από τις τέχνες και τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τις επιστήμες, τη γεωγραφία κ.ά. Με μεγάλο μέγεθος και ευανάγνωστα γράμματα, η έκδοση αυτή σχεδιάστηκε για να συνδυάσει τη διασκέδαση του «ξετρυπώματος» των λέξεων με τον εμπλουτισμό ή το φρεσκάρισμα των γνώσεων και την ενίσχυση της μνήμης και της παρατηρητικότητας.

Αυτά τα δύο βιβλία είναι βέβαιο πως θα σας ταξιδέψουν στον συναρπαστικό κόσμο της γνώσης, μέσα από μια προσεγμένη έκδοση για ευχάριστη και ξεκούραστη ενασχόληση.



ISBN: 978-618-5853-25-9   |   ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: EB-00-1962

ΣΕΛΙΔΕΣ: 224   |   ΣΧΗΜΑ: 20,7 x 28,5 εκ.   |   ΤΙΜΗ: 10,90 €



ISBN: 978-618-5853-24-2   |   ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: EB-00-1963

ΣΕΛΙΔΕΣ: 224   |   ΣΧΗΜΑ: 20,7 x 28,5 εκ.   |   ΤΙΜΗ: 10,90 €








Μεγάλο Βιβλίο Σταυρολέξων και Μεγάλο Βιβλίο Κρυπρολέξων από τις Εκδόσεις Anubis Μεγάλο Βιβλίο Σταυρολέξων και Μεγάλο Βιβλίο Κρυπρολέξων από τις Εκδόσεις Anubis Reviewed by Dominica on Ιουλίου 01, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.