Δελτίο Τύπου-"Ανεμάκης το ψαράκι"-Γεωργία Θεοφάνους-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Ανεμάκης το ψαράκι" της συγγραφέως μας Γεωργίας Θεοφάνους!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ελάτε στον βυθό της θαλασσινής πολιτείας και γνωρίστε τον Ανεμάκη το ψαράκι!

Ο Ανεμάκης ονειρεύεται να γίνει μεγάλος σεφ, ωστόσο κουρασμένος από την καθημερινότητα παλεύει να συμβαδίσει με τις ανάγκες του σχολείου και τους συνομηλίκους του. Ένα ταξίδι στο Παρίσι και λίγη βοήθεια από τη μαμά και τη γιαγιά του θα κάνουν τη διαφορά στη ζωή του.

 

Ένα βιβλίο βασισμένο σε πραγματική ιστορία που εστιάζει στα παιδιά με ΔΕΠΥ και το φάσμα του Αυτισμού. Ιδανικό για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας.

 

Εικονογράφηση: Βιβή Μαρκάτου

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Γεωργία Θεοφάνους είναι Κύπρια ψυχολόγος και συγγραφέας. Σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Είναι πιστοποιημένη εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού από το Ωδείο Όπερας Αθηνών. Κατέχει επίσης πιστοποίηση στο Γνωσιακό Συμπεριφορικό Δράμα από τη Δρ. Χάρις Καρνέζη. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται κυρίως με θεατρικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο αλλά και μουσικοκινητικές δράσεις για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας. Μέσα από το έργο της προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει και να επισημάνει σε μικρούς και μεγάλους πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ψυχική μας υγεία καθημερινά. Ο «Ανεμάκης το ψαράκι» είναι ένα βιβλίο βασισμένο σε αληθινή ιστορία που κυκλοφορεί και με τη μορφή animation ενώ έχει προβληθεί σε πολλά διεθνή φεστιβάλς. Κυκλοφορεί επίσης από τη συγγραφέα το best seller «Παράξενα Πλασματάκια».

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Παραμύθι

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 36

Διαστάσεις: 21x29 cm

ISBN: 978-618-210-209-1

Τιμή: 10,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2024

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Ανεμάκης το ψαράκι" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/anemakis/

Έχετε τη δυνατότητα να το παραγγείλετε, καλώντας μας στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά).

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!




Δελτίο Τύπου-"Ανεμάκης το ψαράκι"-Γεωργία Θεοφάνους-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Ανεμάκης το ψαράκι"-Γεωργία Θεοφάνους-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Ιουλίου 18, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.