Δελτίο Τύπου-"Αχάριστη"-Λένια Τσιάνου-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Αχάριστη" της συγγραφέως μας Λένιας Τσιάνου!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Η Νάσια, μια κομψή και πολύ καλλιεργημένη κοπέλα, έχει μόλις αποφοιτήσει από τη Φιλοσοφική Σχολή, όταν προσλαμβάνεται υπεύθυνη ύλης και βιβλιο-ρεπόρτερ σ’ ένα χλιδάτο περιοδικό.

Σ’ έναν φιλανθρωπικό χορό του περιοδικού γνωρίζεται με τον Σεραφείμ, θεατρικό δημοσιογράφο. Χορεύει μαζί του και εκείνος την ερωτεύεται με ακατανίκητο πάθος. Εκείνη του δίνεται από οίκτο, αλλά τον απωθεί όταν μια καλή σύμπτωση την προωθεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη θεατρική σκηνή, όπου σχετίζεται ερωτικά με τον ωραίο και αριστοκράτη θαμώνα στο καμαρίνι της, τον Λίνο.

Θα δημιουργήσει προσωρινά ένα ανισοσκελές ερωτικό τρίγωνο, με τον Σεραφείμ να αυτοκτονεί από ερωτική απογοήτευση, αφήνοντάς τους την κατάρα να μην παντρευτούν οι δυο τους ποτέ. Κάτω από το βάρος του πικρού του λόγου και την έντονη διαμάχη της με την πλούσια και ηθική οικογένεια του Λίνου, ο δεσμός της με τον Λίνο διαλύεται. Το ζευγάρι μοιραία ακολουθεί πια ο καθένας τον δικό του δρόμο, που στην πορεία του ο μεν Λίνος αυτοκαταστρέφεται, η δε Νάσια ζει μια άσωτη παραμυθένια ζωή στην επαρχία. Σε κάποια ευτυχή φάση της πολύ αργότερα, κορεσμένη από έρωτα και θαμπωμένη από την κοινωνική της άνοδο, θα συναντηθεί τυχαία(;) με τον Λίνο. Και τότε ανοίγει ένας αναπάντεχος αλλά ουσιαστικός διάλογος ανάμεσά τους…

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η συγγραφέας Λένια Τσιάνου γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Σπούδασε Αγγλική Λογοτεχνία σε κολέγιο του Λονδίνου. Σήμερα ζει μόνιμα στα Τρίκαλα, στη μεζονέτα της.

Έχει εκδώσει τα βιβλία της: «Το σπίτι των Σειρήνων» και «Τα δυο βλαστάρια», Εκδόσεις Αρσενίδη.

Για το διήγημά της «Ολυμπιονίκης στον Έρωτα» βραβεύτηκε από τον Δήμο Φαλώρειας, 2004.

Από τις Εκδόσεις Ελκυστής κυκλοφορεί το μυθιστόρημα «Το ξεχασμένο φυλαχτό», 2022.

Υπό σύντομη έκδοση το πολυσέλιδο έργο της «Χρυσή ώρα».

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 280

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-210-204-6

Τιμή: 15,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2024

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Αχάριστη" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/axaristi/

Έχετε τη δυνατότητα να το παραγγείλετε, καλώντας μας στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά).

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!




Δελτίο Τύπου-"Αχάριστη"-Λένια Τσιάνου-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Αχάριστη"-Λένια Τσιάνου-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Ιουλίου 21, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.