Δελτίο Τύπου-"Το σκυλάκι που νιαούριζε"-Αναστασία-Μαρία Κανατά-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Το σκυλάκι που νιαούριζε" της συγγραφέως μας Αναστασίας-Μαρίας Κανατά!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ο Γκρέκο είναι ένας ιδιαίτερος σκύλος που από την πρώτη στιγμή της γέννησής του δε γάβγισε αλλά νιαούρισε. Η ικανότητά του αυτή τον έκανε σύντομα αποδεκτό από τις γάτες. Ο Άλκης, που ήταν αυτός που τον φρόντιζε, τον ανάθρεψε σαν να επρόκειτο για άνθρωπο και ήταν ο πρώτος που τον αποδέχτηκε και τον αγάπησε για τη διαφορετικότητά του. Μέσα από τη σχέση του Άλκη με τον Γκρέκο εξυψώνεται το μεγαλείο της φιλίας, της αγάπης καθώς και της φιλοζωίας. Επίσης, μέσα από τη σχέση των μελών της οικογένειας, ξεδιπλώνεται διάπλατα ο σεβασμός, η κατανόηση και η υποστήριξη.

Στην πορεία της ιστορίας ο Γκρέκο θα απαχθεί, αλλά χάρις στην αυξημένη αντίληψή του θα καταφέρει να αποδράσει. Η φίλη του, η μαυρούλα, θα γίνει συνοδοιπόρος στις περιπέτειες και στις δυσκολίες που θα έρθει αντιμέτωπος. Για άλλη μια φόρα η φιλία θα θριαμβεύσει και θα λειτουργήσει ως κινητήρια δύναμη για τον κεντρικό ήρωα.

 

Μια περιπέτεια μυστηρίου για μικρούς αλλά και για μεγάλους.


Εικονογράφηση: Βιβή Μαρκάτου

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ονομάζομαι Αναστασία-Μαρία Κανατά. Είμαι 36 χρονών, παντρεμένη με δύο παιδιά και κατοικώ στον Μαλακώντα Ερέτριας της Εύβοιας. Φοίτησα στο γενικό Λύκειο Ερέτριας και σπούδασα δημοσιογραφία στο Εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ΑΝΤ1. Με το κομμάτι της δημοσιογραφίας ασχολήθηκα για περίπου έναν χρόνο, στη σύνταξη και παρουσίαση ειδήσεων σε τοπικό κανάλι. Επιπλέον, γνωρίζω Αγγλικά και Γαλλικά που με βοήθησαν να ασχοληθώ στο παρελθόν με διάφορα τουριστικά επαγγέλματα.

Αυτή τη στιγμή διατηρώ γραφείο διοργάνωσης-διακόσμησης εκδηλώσεων στον Μαλακώντα.

Τα χόμπι μου είναι το τραγούδι, η μουσική, η στιχουργία, το διάβασμα, οι ταινίες και τέλος η μαγειρική. Η συγγραφή αποτελεί σημαντικό μέρος της ζωής μου και λαμβάνει ξεχωριστή θέση στα ενδιαφέροντά μου. Η επίμονη φαντασία μου λειτουργεί ως καταλυτικός παράγοντας για συγγραφή ακόμη και σε στιγμές ύπνου. Το ενδιαφέρον μου επικεντρώνεται κυρίως στο μυστήριο, την περιπέτεια και τις ανθρώπινες σχέσεις. Η έντονη δυσφορία που μου προκαλεί η αδικία, καθώς και η κοινωνική ανισότητα, μου δημιουργεί την ανάγκη να περνάω όσα περισσότερα μηνύματα μπορώ. Ο απώτερος στόχος μου είναι να δημιουργήσω στον αναγνώστη την ανάγκη για βαθύτερο προβληματισμό σε θέματα που μαστίζουν την κοινωνία.

Τέλος, ως υπέρμαχος του καλού και μιας και είμαι υπέρμετρα αισιόδοξη, έχω την τάση να δίνω ευτυχισμένη κατάληξη σχεδόν σε κάθε ιστορία μου.

«ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕ» είναι η πρώτη ιστορία που αποφάσισα να δημοσιοποιήσω και να μοιραστώ.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Παραμύθι

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 118

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-210-192-6

Τιμή: 10,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2024

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Το σκυλάκι που νιαούριζε" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/to-skilaki-pou-niaourize/

Έχετε τη δυνατότητα να το παραγγείλετε, καλώντας μας στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά).

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!




Δελτίο Τύπου-"Το σκυλάκι που νιαούριζε"-Αναστασία-Μαρία Κανατά-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Το σκυλάκι που νιαούριζε"-Αναστασία-Μαρία Κανατά-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Ιουλίου 22, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.