Δελτίο Τύπου-"Οι τρεις πίνακες"-Βαΐα Παπουτσή-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Οι τρεις πίνακες" της συγγραφέως μας Βαΐας Παπουτσή!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Σεπτέμβριος 1922, Σμύρνη. Μέσα στον χαλασμό της καταστροφής, μια μάνα χάνει τη δεκάχρονη κόρη της, ενώ η ίδια καταφεύγει στην Ελλάδα. Το μόνο που μένει για να θυμάται την άλλοτε ευτυχισμένη ζωή της είναι ένας πίνακας που φιλοτέχνησε ο άνδρας της.

Κάποια χρόνια αργότερα, η κόρη της βρίσκει άλλους δύο πίνακες στο ερειπωμένο πλέον πατρικό της. Οι πίνακες αυτοί θα γίνουν γέφυρες για να συνδεθεί το παρελθόν με το παρόν, φέρνοντας τη λύτρωση ανάμεσα σε τρεις γενιές.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Βαΐα Παπουτσή γεννήθηκε στην πόλη των Σερρών και είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εργάστηκε ως φιλόλογος καθηγήτρια σε Γυμνάσια και Λύκεια των νομών Σερρών και Θεσσαλονίκης. Είναι μητέρα τριών παιδιών και ζει στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά της.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της παρακολούθησε επιμορφωτικά και παιδαγωγικά σεμινάρια για τη γλώσσα του σχολείου, την ψυχική υγεία των νέων, την παραβατική συμπεριφορά των εφήβων, τη δυσλεξία, τα δικαιώματα του παιδιού κ.ά.

Επίσης, παρακολούθησε σεμινάρια και ημερίδες με θέματα: τέχνη και τεχνική του κινηματογράφου, αρχαίο θέατρο, σχολικό θέατρο, παιδική και νεανική λογοτεχνία, δημιουργική ανακύκλωση κ.ά.

Συμμετείχε σε εκθέσεις ζωγραφιστής πέτρας και άλλων διακοσμητικών κατασκευών.

Διακρίθηκε σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς διηγήματος και ποίησης και έργα της δημοσιεύτηκαν σε περιοδικά, καθώς και σε συλλογικά έργα των εκδόσεων Ιάσων, Κέφαλος και Αποστακτήριο.

Άλλα έργα της:

«Γιορτάστε μαζί μας», κείμενα και εποπτικό υλικό για τις σχολικές εθνικές γιορτές, εκδόσεις Ζήτη, 2008.

«Ο γρίφος της τσιγγάνας», μυθιστόρημα, εκδόσεις Κέφαλος, 2022.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 428

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-210-197-1

Τιμή: 17,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2024

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Οι τρεις πίνακες" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/oi-tris-pinakes/

Έχετε τη δυνατότητα να το παραγγείλετε, καλώντας μας στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά).

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!




Δελτίο Τύπου-"Οι τρεις πίνακες"-Βαΐα Παπουτσή-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Οι τρεις πίνακες"-Βαΐα Παπουτσή-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Ιουλίου 15, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.