Δελτίο Τύπου-"Μέθεξη"-Μαρία Πορταράκη-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Μέθεξη" της συγγραφέως μας Μαρίας Πορταράκη!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Μια λάθος φυλακή, ένα ματωμένο παρελθόν και οι συγκυρίες φέρνουν τη Νεφέλη, τη Λένια και τον Αχιλλέα μπροστά σε βαθιά κρυμμένες αλήθειες. Αυτόνομα βήματα ζωής τούς οδηγούν στα Χανιά. Οι ασκοί του Αιόλου ανοίγουν με μανία…

Αλήθειες ικανές να αλλάξουν όλα τους τα δεδομένα. Μια παράνομη υιοθεσία, ένα κρυμμένο μυστικό, ένας τρελός έρωτας και ένας φόνος επιβίωσης, ικανός να στιγματίσει ψυχές.

Η κατάληξη για άλλους λύτρωση και για άλλους τιμωρία. Παράξενο παιχνίδι η ζωή και οι ήρωες τα πιόνια της…

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Είμαι η Μαρία και είμαι τριάντα τριών ετών. Δεν ήμουν πάντα η Μαρία που είμαι σήμερα και αυτό το δεύτερο άτομο το αγαπώ περισσότερο. Δε θα πω το κλασικό πως γράφω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αν και είναι μια από τις αλήθειες μου. Θα πω πως γράφω σε κάθε στιγμή που με κατακλύζουν συναισθήματα. Μεγάλωσα και ζω στο Λαύριο. Μακριά από τη φασαρία της πόλης και είναι από τα λίγα της ζωής μου που δεν άλλαξα. Θέλω να ασχολούμαι διαρκώς με κάτι και μισώ τις άδειες μέρες. Θαυμάζω την εξέλιξη και τη διαρκή ανησυχία. Όνειρό μου, να αποτυπώσω σε σελίδες κάθε μικρή και μεγάλη ιστορία ψυχής, για να αποκτήσουν χρώματα, εικόνες και ζωή.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 210

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-210-203-9

Τιμή: 13,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2024

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Μέθεξη" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/methexi/

Έχετε τη δυνατότητα να το παραγγείλετε, καλώντας μας στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά).

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!




Δελτίο Τύπου-"Μέθεξη"-Μαρία Πορταράκη-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Μέθεξη"-Μαρία Πορταράκη-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Ιουλίου 02, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.