Δελτίο Τύπου-"Ο αετός πετάει ψηλά"-Ευγενία Χιονίδου-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Ο αετός πετάει ψηλά" της συγγραφέως μας Ευγενίας Χιονίδου!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Γεννήθηκε ένα παιδί, ένα αγόρι μικρό, με φτερά, έτοιμο να πετάξει. Γεννημένο από έναν εξωγήινο και μια γήινη μάνα. Ένας άνδρας και ένα κορίτσι, που η τύχη τούς έφερε κοντά, αγαπηθήκανε και ο έρωτας μεγάλωσε μεταξύ τους. Κανείς δε θα μπορούσε να τους σταματήσει. Μόνο ο θάνατος θα τους χώριζε. Κοίταζε ο ένας τον άλλον, τα μάτια μιλούσαν και μιλιά δε βγάζανε. Οι καρδιές ενωθήκανε, μπορεί να είναι από διαφορετικούς πλανήτες, αλλά η δυνατή αγάπη νικά τα πάντα και δε φεύγει! Τα ξεχνάς όλα και παραδίνεσαι σ’ αυτήν. Έτσι γεννήθηκε πρώτη φορά στην ιστορία ένα μικρό ιπτάμενο παιδί.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Ευγενία Χιονίδου γεννήθηκε το 1961 στο Καζακστάν της Ρωσίας από Έλληνες γονείς. Σπούδασε λογιστική και εργαζόταν ως λογίστρια στο δημαρχείο της πόλης όπου ζούσε. Από μικρό παιδί τής άρεσε να γράφει ποιήματα και φανταστικές ιστορίες. Το 1990 ήρθε στην αγαπημένη της Ελλάδα, όπου και ζει πλέον μόνιμα. Κατοικεί με τον σύζυγό της στο Μενίδι και εργάζεται προς το παρόν ως οικιακή βοηθός. Είναι ενεργή σε πολλές δράσεις που αφορούν κοινωνικά ζητήματα όπως η ανακύκλωση, η προστασία του περιβάλλοντος και γενικά ό,τι έχει σχέση με ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο. Η νουβέλα “Ο αετός πετάει ψηλά” είναι το πρώτο της έργο που εκδίδεται.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Νουβέλα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 136

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-210-208-4

Τιμή: 11,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2024

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Ο αετός πετάει ψηλά" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/o-aetos-petai-psila/

Έχετε τη δυνατότητα να το παραγγείλετε, καλώντας μας στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά).

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!




Δελτίο Τύπου-"Ο αετός πετάει ψηλά"-Ευγενία Χιονίδου-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Ο αετός πετάει ψηλά"-Ευγενία Χιονίδου-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Ιουλίου 23, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.