Bluey: Τέλειο & Bluey: Κακή Διάθεση


Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

Βιβλιοπροτάσεις για το καλοκαίρι!

Τίτλοι: Bluey: Τέλειο & Bluey: Κακή Διάθεση

Καλοκαιρινών βιβλιοπροτάσεων συνέχεια και σειρά έχουν τα παιδικά βιβλία με τίτλους ''Bluey: Τέλειο & Bluey: Κακή Διάθεση", τα οποία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Anubis, σε μετάφραση από την κυρία Δώρα Γιακουμή και προορίζονται για παιδιά ηλικίας έως 7 ετών. Τί λέτε; Πάμε να μάθουμε περισσότερα γι'αυτά;

''Bluey: Τέλειο"

Ούσα τελειομανής από μικρή, έως και τώρα που είμαι ενήλικη, δεν έχει πάψει στιγμή να μην με απασχολεί το ζήτημα το πώς να προσφέρω τα πιο όμορφα και τέλεια δώρα σε όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Δώρα που θα τους/τις ικανοποιήσουν και θα νιώσουν ευτυχία λαμβάνοντάς τα και εγώ -για να είμαι ειλικρινής- μία μικρή δόση ευαρέσκειας ότι τα κατάφερα και πέτυχα το σκοπό μου. Φαίνεται, όμως, ότι την ίδια συνήθεια συχνά υιοθετούν και αρκετά μικρά παιδιά και δυσκολεύονται να αποδεχθούν την όποια τους προσπάθεια, ειδικά αν εκείνη δεν θεωρείται τέλεια από εκείνα, ακόμη κι αν τους το λένε οι άλλοι γύρω τους. Πώς, λοιπόν, θα πείσουμε τα παιδιά ότι δεν έχει σημασία να είναι κάτι τέλειο, αλλά η κίνηση της προσφοράς και της αγάπης με την οποία περιβάλουμε την όποια πράξη, ή, δώρο μας μετράει; Εδώ είναι ταιριαστό το παραμύθι ''Bluey: Τέλειο"! Μόλις το διαβάσετε, θα καταλάβετε τι εννοώ.

Περιγραφή:

Είναι η Γιορτή του Πατέρα! Όσο η ΜΠΛΟΥΙ και η ΜΠΙΝΓΚΟ φτιάχνουν κάρτες για τον Μπαμπά, η Μπλούι θα μάθει πως καμιά φορά το τέλειο δε χρειάζεται να είναι… τέλειο;
Με όχημα τη φαντασία και το χιούμορ, τα παιδικά βιβλία Bluey μιλούν με απλό τρόπο για «μεγάλα» θέματα και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης των παιδιών!

''Bluey: Κακή Διάθεση"

Ένα άλλο ζήτημα που απασχολεί τους γονείς είναι το πώς θα μπορούν τα παιδιά να εκφράζουν, κατανοούν και διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους και δη εκείνη την κακή διάθεση η οποία τα οδηγεί να είναι πιο άτακτα και να εκφράζονται με άσχημες συμπεριφορές που εμείς θα πρέπει να τους εξηγήσουμε ότι δεν κάνουν κακό μόνο στους γύρω τους, αλλά και στον εαυτό τους. Σύμμαχός μας σε αυτό το ''μάθημα'' το παιδικό παραμύθι ''Bluey: Κακή Διάθεση", το οποίο μέσω της απλής, κατανοητής και καθημερινής ιστορίας βοηθά τα παιδιά να αντιληφθούν όλα τα παραπάνω και να διώξουν μακρυά την όποια κακή διάθεση. Μία αγκαλιά είναι η λύση!

Περιγραφή:

Η ΜΠΙΝΓΚΟ έχει ΚΑΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ! Πώς θα τη βοηθήσει η ΜΠΛΟΥΙ να το ξεπεράσει;
Με όχημα τη φαντασία και το χιούμορ, τα παιδικά βιβλία Bluey μιλούν με απλό τρόπο για «μεγάλα» θέματα και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης των παιδιών!

ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η BLUEY;

H Bluey (Μπλούι) είναι ο νέος αγαπημένος χαρακτήρας των παιδιών προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας. Από το 2018 έχει τη δική της εξαιρετικά δημοφιλή σειρά στην τηλεόραση του BBC, που μεταδίδεται σε 60 χώρες και στην Ελλάδα μέσα το Disney+, το Disney Junior και σύντομα πάλι από την ΕΡΤ.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ 

– BOLOGNA LICENSING AWARDS 2023: PROPERTY OF THE YEAR

– ΒΡΑΒΕΙΟ INTERNATIONAL ΕMMY KIDS AWARDS 2020

– 1η ΘΕΣΗ ΣΤΟ BBC U.K. ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

– PRESCHOOL LICENSE OF THE YEAR AUS 2020-2021-2022

– ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΣΤΟ U.S.A. PENGUIN TOP 10!

Υ.Γ. Στη σειρά θα βρείτε κι άλλους τίτλους βιβλίων με την Bluey.

Αναζητήστε τα! Καλή ανάγνωση.

Κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Anubis.
Bluey: Τέλειο & Bluey: Κακή Διάθεση Bluey: Τέλειο & Bluey: Κακή Διάθεση Reviewed by Dominica on Ιουλίου 09, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.