Τρία βραβεία Everlies και πολλές διακρίσεις απέσπασαν οι εκδόσεις Λυκόφως στο Φεστιβάλ του Φανταστικού (Fantasy Festival)


Τρία βραβεία Everlies και πολλές διακρίσεις απέσπασαν οι εκδόσεις Λυκόφως στο Φεστιβάλ του Φανταστικού (Fantasy Festival) που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Ειδικότερα, οι εκδόσεις Λυκόφως, μετά από ψηφοφορία του αναγνωστικού κοινού, κέρδισαν στο πρώτο βραβείο για βιβλία που κυκλοφόρησαν το 2023 στις εξής κατηγορίες:

1. Καλύτερο ελληνικό βιβλίο τρόμου, «Η πολλή αγάπη σκοτώνει», της Στέλλας Καραμπακάκη και του Γιώργου Γιώτσα. Πρόκειται για τρεις ιστορίες εκδίκησης από γυναίκες που επιστρέφουν ως στοιχειά.


2. Καλύτερο μεταφρασμένο βιβλίο τρόμου, «Ο κύριος Κανένας (Mr. Nobody). Ο διεθνούς φήμης συγγραφέας best sellers Graham Masterton, σε συνεργασία με τη συγγραφέα και κλινική ψυχολόγο Karolina Molgiaska, προσφέρει στο αναγνωστικό κοινό μία ιστορία απαράμιλλου ύφους, με επίκεντρο μία γυναίκα που δέχεται ψυχική και συναισθηματική κακοποίηση.


3. Καλύτερο εξώφυλλο, «Φεβρωνία – μια νεράιδα εκπαιδεύεται». Το μυθιστόρημα της Ελίνας Σταμπουλή, που εκτυλίσσεται στην Σάμο και βασίζεται σε τοπικούς θρύλους, κατέκτησε και τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Καλύτερο Μυθιστόρημα Φαντασίας.

Επίσης, στη δεύτερη θέση στην κατηγορία Καλύτερο Μυθιστόρημα Επιστημονικής Φαντασίας αναδείχτηκε το δεύτερο βιβλίο της σειράς του Ρήγα Βικιώτη «Το σημάδι της σταγόνας - Επανεκκίνηση».


Τρία βραβεία Everlies και πολλές διακρίσεις απέσπασαν οι εκδόσεις Λυκόφως στο Φεστιβάλ του Φανταστικού (Fantasy Festival) Τρία βραβεία Everlies και πολλές διακρίσεις απέσπασαν οι εκδόσεις Λυκόφως στο Φεστιβάλ του Φανταστικού (Fantasy Festival) Reviewed by Dominica on Οκτωβρίου 01, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.